12/11/2015: Η ΕΑΒ έδωσε το παρόν στη Διεθνή Έκθεση DUBAI AIR SHOW 2015

Οι ισχυρότερες βιομηχανίες της διεθνούς αεροναυπηγικής συμμετείχαν από τις 8 έως τις 12 Νοεμβρίου 2015 σε μία από τις σημαντικότερες αεροπορικές εκθέσεις στον κόσμο.

12 Νοεμβρίου 2015

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ ΑΕ) συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Dubai Air Show που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στο Ντουμπάϊ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ).

Μέσα από στοχευμένες συναντήσεις παρουσίασε το ευρύ φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τα εν εξελίξει προγράμματα αλλά και να προωθήσει νέες προοπτικές.

Τον εκθεσιακό χώρο της ΕΑΒ επισκέφθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ, τον Πρέσβη της Ελλάδας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τον Ακόλουθο Άμυνας των ΗΑΕ στη χώρα μας.

Επίσης, το περίπτερο της ΕΑΒ επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης (ΠΝ) συνοδευόμενος από τον Αεροπορικό Ακόλουθο της Πρεσβείας μας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα στελέχη της ΕΑΒ είχαν μία σειρά εθιμοτυπικών συναντήσεων με επίσημες αντιπροσωπείες ξένων χωρών όπως της Γερμανίας, της Βραζιλίας και της Ινδίας, καθώς επίσης και προγραμματισμένες επαφές με συνεργάτες και πελάτες για την ανταλλαγή απόψεων σε τρέχοντα ζητήματα.

Ιδιαίτερες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν και στο Αμπου Ντάμπι, συγκεκριμένα στο Υπουργείο Παιδείας καθώς και την Προεδρική Φρουρά των ΗΑΕ κατά τις οποίες συζητήθηκαν το τρέχον αλλά και μελλοντικά προγράμματα εκπαίδευσης των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

 

2015 11 12